High Tea’s en meer

High Tea’s en meer

HIGH TEA

Onze klassieke High Tea is zeer geschikt voor het vieren van een verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeest. Maar er hoeft natuurlijk niet een specifieke aanleiding te zijn, u bent ook van harte welkom om onze High Tea te reserveren omdat u zichzelf wilt trakteren. Een niet onbelangrijke bezigheid in het leven.

Tijdens de High Tea ontdekt u de verschillende theesoorten die wij speciaal voor u hebben geïmporteerd uit Sri Lanka en kunt u genieten van onze huisgemaakte lekkernijen zoals sandwiches, wraps, quiches, zoetigheden en uiteraard een heerlijke scone met jam en clotted cream! De prijs van onze High Tea is €21,75 per persoon.

Wij willen van uw High Tea echt iets speciaals maken. Daarom willen wij u vragen om ons minimaal een dag van te voren te laten weten dat u komt. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en er een feestelijke middag voor u van maken. In verband met de lunchdrukte serveren wij onze High Tea dagelijks vanaf 15:00 uur.

DD5BABF6-141F-448C-B28F-7F6EB6FE37FC_1_201_a
854B690A-57EF-4C97-A99B-0CE2629EB53B_1_201_a
Processed with VSCO with ss1 preset

HIGH WINE / HIGH BEER

De perfecte keuze voor wie van lekker borrelen houdt. Als u onze High Wine of High Beer besteld ontvangt u drie verschillende soorten wijnen / bieren met bijpassende hapjes.

Alle wijnen en bieren zijn ook los verkrijgbaar. Omdat we ons graag goed voorbereiden, vragen wij u om minimaal een dag van te voren te laten weten dat u komt. De kosten van onze High Wine of High Beer is €22,75 per persoon.

WHISKEY FLIGHTS

Nico, mijn broer, mijn vader en mijn schoonvader zijn alle vier enorme whisky liefhebbers. Een mooie selectie malt whisky’s mocht dan ook niet ontbreken op de drankenkaart van De Balije Tuin.

Bent u een echt whisky liefhebber en zou u graag eens nieuwe soorten whisky’s willen proeven? Of wilt u gewoon eens kennismaken met whisky en leren genieten van de smaak en de geur van deze heerlijke drank? Bestel dan onze Whisky Flights. Wij nemen u dan mee op een rondreis door Schotland waarbij u de kans krijgt om drie heerlijke single malt whisky’s van de streek te proeven.

Processed with VSCO with ss1 preset
filed under: