High Tea’s en meer

High Tea’s en meer

De arrangementen die op deze pagina staan worden dagelijks vanaf 15:00 uur geserveerd en duren 2,5 uur. In de zomerperiode (van 1 april tot 1 oktober) worden deze arrangementen niet in het weekend geserveerd.

HIGH TEA

Onze klassieke High Tea is zeer geschikt voor het vieren van een verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeest. Maar er hoeft natuurlijk niet een specifieke aanleiding te zijn, u bent ook van harte welkom om onze High Tea te reserveren omdat u zichzelf wilt trakteren. Een niet onbelangrijke bezigheid in het leven.

Tijdens de High Tea ontdekt u de verschillende theesoorten die wij speciaal voor u hebben geïmporteerd uit Sri Lanka en kunt u genieten van onze huisgemaakte vegetarische lekkernijen zoals sandwiches, wraps, quiches, zoetigheden en uiteraard een heerlijke scone met jam en clotted cream! De prijs van onze High Tea is €26,75 per persoon.

Wij willen van uw High Tea echt iets speciaals maken. Daarom willen wij u vragen om ons minimaal een dag van te voren te laten weten dat u komt. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en er een feestelijke middag voor u van maken. In verband met de lunchdrukte serveren wij onze High Tea dagelijks vanaf 15:00 uur. In de zomerperiode (van 1 april tot 1 oktober) serveren wij onze High Tea niet in het weekend. Het is niet mogelijk om een glutenvrije of veganistische High Tea te bestellen. We hebben voor deze dieetwensen wel lekkernijen in huis, maar niet voldoende voor een volledige High Tea.

IMG_0647
854B690A-57EF-4C97-A99B-0CE2629EB53B_1_201_a
155de1e3-5844-4d15-8458-b47be24fe0f5
69d19488-8126-4997-95f8-d2802dcb531f

HIGH WINE / HIGH BEER

De perfecte keuze voor wie van lekker borrelen houdt. Als u onze High Wine of High Beer besteld ontvangt u drie verschillende soorten wijnen / bieren met bijpassende kleine hapjes. De foto’s hiernaast geven een voorbeeld weer. De hapjes variëren, dus vergeet eventuele dieetwensen niet aan ons door te geven.

Omdat we ons graag goed voorbereiden, vragen wij u om minimaal een dag van te voren te laten weten dat u komt. De kosten van onze High Wine of High Beer is €29,75 per persoon.

We serveren de High Wine en High Beer vanaf 15:00 uur. In de zomerperiode (van 1 april tot 1 oktober) serveren wij onze High Wine en High Beer niet in het weekend.

WHISKEY FLIGHTS

Nico, mijn broer, mijn vader en mijn schoonvader zijn alle vier enorme whisky liefhebbers. Een mooie selectie malt whisky’s mocht dan ook niet ontbreken op de drankenkaart van De Balije Tuin.

Bent u een echt whisky liefhebber en zou u graag eens nieuwe soorten whisky’s willen proeven? Of wilt u gewoon eens kennismaken met whisky en leren genieten van de smaak en de geur van deze heerlijke drank? Bestel dan onze Whisky Flights. Wij nemen u dan mee op een rondreis door Schotland waarbij u de kans krijgt om drie heerlijke single malt whisky’s van de streek te proeven. We serveren bij de flight een bijpassend borrelplankje.

Flight Islay – €20,50
Flight Highlands – €21,50
Flight Speyside – €22,50

Processed with VSCO with ss1 preset
filed under: